Workshops

Zin om een creatieve, inspirerende, gezellige workshop te volgen?
Dat kan! Elke DONDERDAG, VRIJDAG & ZATERDAGMIDDAG is dit mogelijk tijdens de openingstijden. Daarnaast kan er in overleg ook op een ander moment een workshop gevolgd worden. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, zowel van verse bloemen, planten als betonnen bladeren, troggen en wilgentenen arrangementen. Je kunt zelf je kleurschakering bepalen, en een arrangement kiezen die jij mooi vindt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kijk bij foto’s in de fotoalbums op de Facebookpagina: www.facebook.com/natuurlijkgeschikt voor recente arrangementen of in het portfolio op de website voor inspiratie. In overleg is veel mogelijk!

Je kunt je individueel opgeven voor een workshop, maar je kunt ook met een groep van ongeveer 6 personen een afspraak maken om  een workshop  te komen volgen op een door jezelf gekozen dagdeel/datum.

7672_265157227158697_5800998345296981893_n

Tijdens de vaste openingstijden, op donderdag-, vrijdag – en zaterdagmiddag is het mogelijk om in kleine groepjes of alleen een workshop te komen volgen. Dit gaat altijd door ongeacht het aantal deelnemers.

Voor groepen die een workshop komen volgen en  allemaal hetzelfde maken rekenen we speciale tarieven.

In principe worden de workshops in het sfeervolle atelier van Natuurlijk Geschikt gegeven, maar in overleg is het ook mogelijk de workshop op een andere locatie te geven.

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.
Je hoeft dus helemaal niks mee te nemen en gaat weg met een mooi arrangement.

Alleen de betonnen arrangementen moeten i.v.m. droogtijd later worden opgehaald.
Voor de arrangementen met de verse bloemen worden materialen gekozen die lang staan, mooi indrogen of makkelijk te vervangen zijn zodat je lang plezier hebt van je arrangement.

Ook is het leuk om een workshop cadeau te geven, dit kan door een leuk verpakte cadeaubon te bestellen.
2015-11-28-10-48-44

bollem

bollen

 

 

 

 

 

 

 

** In verband met de ingekochte materialen zijn wij genoodzaakt te hanteren dat opgave = afname. Wel is het soms mogelijk om bijvoorbeeld de workshop te verplaatsen, het als bouwpakket op te halen of de creatie kant en klaar op te halen. **