Bloemschik cursussen

Heb je ook een tuin met mooie materialen en vind je het leuk om hier een mooie creatie van te maken of vind je het leuk om zelf materialen bij elkaar te zoeken? Dan is een bloemschikcursus iets voor jou!
bloemstuk bloemen groente en fruit
Je maakt met je eigen materiaal onder deskundige begeleiding een bloemschikarrangement. Je leert de fijne kneepjes van het vak en om met andere ogen naar je tuin te kijken.
Ik vind het zelf altijd een uitdaging om van niets iets te maken: dus zoveel mogelijk uit de tuin halen en daar iets mooi van maken.

Er wordt gewerkt aan de hand van thema`s en ter inspiratie is er een voorbeeld voor het thema van de volgende cursus aanwezig. Natuurlijk worden er veel adviezen voor materiaalkeus meegegeven maar de kleur, sfeer en ondergrond bepaal jezelf zodat het helemaal jouw style is.

Alles komt aanbod: Kransen, handgebonden boeketten, gestoken arrangementen, arrangementen voor buiten, enz. In het portfolio kunt u foto’s vinden van eerder gemaakte arrangementen. Maar nogmaals, dit is puur ter inspiratie jij bepaalt je eigen sfeer, kleur, grootte.Bloemen deco hanger

Bloemschikcursussen worden gegeven in series van 8 keer, 1 keer per maand op een vast tijdstip. De cursussen worden gegeven in de periode van september tot en met april, in het sfeervolle atelier van Natuurlijk Geschikt.

Er wordt gewerkt in groepen van maximaal 10 personen, zodat er ook echt aandacht voor je is.
De cursus kost 100,- euro (voor 8 keer) inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Tijden
Ochtend: 9.00 uur tot ongeveer 11.00 uur
Middag : 13.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.
Avond: 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur.

In overleg zijn de tijden aan te passen.
Heb je zelf een groep en zoek je een ervaren cursusleidster op je eigen locatie? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!
Aleida (erkend Bloemsierkunstenaar) geeft, naast haar werk als eerste bloembindster, al meer dan 20 jaar cursussen en workshops.